(Re)creating memories (Special)

(Re)creating memories is een energieke en afwisselende dansvoorstelling speciaal gemaakt voor ouderen. Oude herinneringen worden opgehaald op de muziek van vroeger, nieuwe herinneringen worden er op gemaakt. Een moment van genieten, plezier en ontspanning voor alle bewoners!

DConnected is een dansgezelschap dat educatieve en interactieve voorstellingen maakt en staat voor verbinding tussen mensen. Veelal spelen wij voorstellingen voor kinderen en jongeren, maar in deze roerige tijd van Covid-19 is verbinding belangrijker dan ooit. Verbinding voor iedereen, en op dit moment vooral voor de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving voor wie sociaal contact nog ver weg is/lijkt.

Om deze reden hebben wij een nieuwe voorstelling gecreƫerd met twee dansers, genaamd: (re)creating memories. Een voorstelling speciaal voor buiten en op afstand en met herkenbare muziek.

Wij spelen de voorstelling op locatie! Wij dansen in de tuin of op een plein van het bejaarden- of verzorgingstehuis waaruit de bewoners vanuit hun eigen huis/kamer/balkon zicht hebben op de voorstelling. Uiteraard houden wij als dansers ook 1.5 meter afstand van elkaar.

Met onze voorstelling hopen wij een lichtpuntje te zijn voor de bewoners in deze onrustige tijd.