Verbinding Verbroken

Hoe vaak per dag kijk jij op je mobiel? Zou je een dag zonder je mobiel kunnen? Ben je verslaafd?

De voorstelling verbinding verbroken is een dans- en theatervoorstelling die gaat over de wereld rondom je telefoon. Tegenwoordig zijn wij langzaam de sociale wereld aan het vervangen door social media. Vooral onder de jeugd is deze technologie erg populair.

Tijdens de voorstelling laten wij zien wat social media is, wat de gevolgen ervan zijn, maar ook hoe leuk het kan zijn. Verbinding verbroken is een energieke en leerzame dans en theatervoorstelling. De voorstelling wisselt serieuze scenes af met humoristische sketches over het onderwerp en laat op een speelse manier zien wat de realiteit is waar we nu in leven en waar de leerlingen zich ook steeds meer in gaan bevinden. In de voorstelling laten we verschillende situaties zien die tegenwoordig steeds vaker voorkomen om hiermee de leerlingen een beeld te geven van hoe verslaafd we aan de mobiele telefoon zijn en niet meer zonder kunnen. Deze voorstelling richt zich op de midden- en bovenbouw van de basisschool en alle klassen van het voortgezet onderwijs.

Choreografen: Celine Braakman, Matthew Decuyper, Alina Jacobs, Jill Tjin-Asjoe, Elise Mathys en Sam Huysmans

Dansers en workshopdocenten: Celine Braakman, Matthew Decuyper, Alina Jacobs, Marlous Janssen, Lotte van Leerdam, Jill Tjin-Asjoe, Kirsten van Tol, Jolynda Versteeg en Sophie van Zijl.

"Een professionele en verrassende voorstelling met een duidelijke boodschap."
obs De Moespot
Basisschool in Tiel