Première in zicht

De première komt steeds dichterbij! Over 24 dagen is onze voorstelling “Ik ben de beste, wie ben jij?” te zien op het Delft Fringe Festival.

Ondertussen zijn de opnames voor het festival geweest. De voorstelling is gefilmd in de Sigarenfabriek in Delft en momenteel worden alle beelden tot een mooie film gemonteerd. 

Wij kijken enorm naar het moment uit dat iedereen van de voorstelling kan genieten. De kaartverkoop is al gestart. Wist je trouwens dat je op maar liefst 13 momenten onze voorstelling kunt bekijken!?

Dit wil je niet missen! Koop nu je kaarten via:

Genieten vanaf de bank!

Goed nieuws! Het Delft Fringe Festival 2021 gaat door! Gewoon vanaf de bank thuis kun je straks genieten van 30 voorstellingen waaronder onze kindervoorstelling ‘Ik ben de beste, wie ben jij?’. Via de website van het festival kun je op vaste tijden de voorstellingen zien waaronder de première van onze dansvoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Pak dus maar vast de popcorn en houd de agenda open want van 27 mei tot 6 juni 2021 kun jij een binge-watch-marathon houden met alle voorstellingen van Delft fringe!

Houd onze sociale media in de gaten voor updates!

En kijk op de website van Delft Fringe voor meer informatie:

Covid-19 en nieuwe plannen

De afgelopen periode is een roerige tijd geweest.Wegens COVID-19 is Delft Fringe Festival afgezegd, waar onze voorstelling “Ik ben de beste, wie ben jij?” gister in première zou gaan. 

Als dansers zitten wij niet stil in deze periode. Dans is een kunstvorm die mensen verbindt, DConnected staat voor verbinding. In deze tijd is verbinding belangrijker dan ooit.

Daarom zijn er bij DConnected nieuwe plannen in de maak. Waar wij normaal gesproken vooral kinderen en jongeren aanspreken, willen wij ons nu ook tot een andere doelgroep richten.

Meer informatie en nieuws volgt snel!

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Première ‘Ik ben de beste, wie ben jij?’ op Delft Fringe Festival

Op 30 mei zal ‘Ik ben de beste, wie ben jij?’ in première gaan op het Delft Fringe Festival.

Ook tijdens de rest van het festival, 30 mei tot en met 7 juni 2020, is ‘Ik ben de beste, wie ben jij? te zien op het Delft Fringe Festival.

Tijdens de tiende editie van dit toonaangevende festival laten diverse opkomende makers in Nederland op diverse plekken in de stad Delft hun voorstelling zien.

Kom je ook?

Meer informatie over de tijden en locaties van onze voorstelling tijdens Delft Fringe vind je op: